Gemeenteopbouw

Bijbelkringavond

De Bijbelkring staat voor iedereen open die meer wil weten over Gods Woord en dan met name over een specifiek Bijbelboek. Middels een Bijbelstudieboekje wordt een Bijbelgedeelte besproken en uitgediept. Ook staan er praktische gespreksvragen in die we met elkaar gaan bespreken. Uiteraard is er volop ruimte voor persoonlijke vragen en opmerkingen. Wilt u de Bijbelkring ook eens mee maken? Kom dan! Eenmaal per twee weken komen we bij elkaar op de woensdagavond. De bijbelkringavonden staan onder leiding van de evangelist.

Boekenkast
In de bovenzaal hebben allerlei boeken, zoals kinderboeken, kinderbijbels, diverse soorten boeken voor volwassenen, gedichtenbundels, theologische boeken en andere boeken over diverse pastorale onderwerpen.

Heeft u interesse? Kom gerust eens kijken. U kunt de boeken kosteloos lenen.

Gemeenteavond
Elk seizoen wordt er een gemeenteavond gehouden. Vaak is dit bij de aanvang van het winterwerk of als afsluiting daarvan. Verschillende sprekers laten ons, vaak door middel van een presentatie, iets zien over een bepaald onderwerp, thema, een organisatie of een bepaald persoon uit de kerkgeschiedenis. Kortom leerzame avonden!

Gemeente-dag
In de regel houden we elk jaar een gemeente-dag, waarbij we elkaar als gemeenteleden mogen begroeten in een gezellige sfeer. Er wordt bijvoorbeeld een leuk uitstapje georganiseerd of we komen bij elkaar voor een barbecue etc.

Luisteren

Beluister onze diensten

Lees verder

Gemeenteopbouw

Nieuws

Wij ontmoeten u graag in de kerkdiensten. In de maanden mei t/m september: elke zondag om 10.00 en 15:00 uur in kapel De Schuilplaats, Gastendonkstraat 2 in Horst. 

Zie voor de bijzondere diensten en door de weekse samenkomsten de homepage (onderaan).

Uw financiele steun is welkom op IBAN: NL 45 RABO 0123.6362.21 t.n.v. Stichting Evangelisatie Limburg (klik op ANBI banner hierboven)